Політика Конфіденційності

Дана Політика конфіденційності (далі — Політика) розроблена відповідно до вимог законодавства про захист персональних даних, а саме: Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI, а також відповідно до інших законів, підзаконних нормативно-правових актів та міжнародних договорів України. Вона розроблена з метою реалізації вимог законодавства в області обробки та забезпечення безпеки персональних даних і передбачає обов’язкові для ТОВ “Атлас Тур” (далі – “Атлас Тур”) умови з обробки і захисту отриманої від Вас інформації.
Дана Політика застосовується до персональних даних, які «Атлас Тур» обробляє у зв’язку з пропонованим туристичним продуктом і послугами (далі — Послуги) і поширюється на персональні дані, одержувані особисто від Вас через наші офіси продажів, наших партнерів, туристичні агентства або через веб-сайт https://exotic.atlastour.ua (далі — Сайт).
Політика може змінюватися. Всі зміни, будуть опубліковані на цій сторінці.

 

Персональні дані

Термін «Персональні дані» означає будь-яку інформацію, що стосується фізичної особи, за допомогою якої її можна ідентифікувати. Цей термін зазвичай включає такі відомості, як прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, громадянство, паспортні дані, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер), адресу, адресу електронної пошти, номер телефону. До Персональних даних також може відноситися інша інформація, в тому числі, інформація про IP-адресу, статеву приналежність, вік, стан Вашого здоров’я та інші дані, добровільно надані Вами. Ці відомості зберігаються в клієнтській базі «Атлас Тур» і використовуються з метою:
– укладення та виконання договорів про реалізацію туристичного продукту, туристичного обслуговування, надання туристичних послуг та інших договорів, які укладаються з «Атлас Тур» для надання Послуг;
– бронювання Послуг, відправки підтверджень, ваучерів та іншої документації, необхідної для надання та отримання Послуг;
– здійснення правосуддя або виконавчого провадження, в тому числі щодо виконання зобов’язань «Атлас Тур» і здійснення наших прав під час розгляду справи за позовами до нас, або наших позовів до туристів, партнерів або інших третіх осіб відповідно до чинного законодавства України;
– виконання наших зобов’язань та реалізації прав «Атлас Тур» під час розгляду скарг до нас у претензійному порядку для вирішення спорів або направлення претензій до туристів, партнерів або інших третіх осіб від нашого імені;
– виконання маркетингових і рекламних дій для встановлення і подальшого розвитку відносин з туристами та партнерами;
– зворотного зв’язку з Вами.
«Атлас Тур» обробляє лише ті Персональні дані, які необхідні для зазначених цілей.
 
Переглядаючи та використовуючи наші Послуги, або отримуючи доступ до них будь-яким способом, Ви підтверджуєте, що приймаєте порядки, описані в Політиці конфіденційності, і даєте свою згоду на збір і обробку ваших Персональних даних. Ви можете використовувати Сайт, не розголошуючи свої Персональні дані. Однак, якщо без представлення Персональних даних надання Вам запропонованої на Сайті Послуги неможливо, “Атлас Тур” має право не здійснювати будь-які дії до моменту отримання від Вас необхідних даних. У разі, якщо Ви не бажаєте, щоб ми здійснювали обробку Ваших Персональних даних, будь ласка, або не використовуйте наші Послуги, які знаходяться у доступі на сайті або які надаються через наші офіси продаж, партнерів, туристичні агентства, або не надавайте Ваші Персональні дані взагалі. У будь-який час Ви можете відкликати попередньо надану Вами згоду на обробку Ваших Персональних даних. У такому випадку це не вплине на законність здійснюваної обробки Персональних даних на основі Вашої згоди до моменту її відкликання.
 
Цільовою аудиторією наших Послуг є повнолітні особи, однак можуть виникнути випадки, коли особа, яка не досягла 18 років, прийме рішення ознайомитися з Послугами на нашому Сайті або придбати відповідні Послуги. У разі, якщо ми знаємо, що споживачем є особа, яка не досягла 18 років, ми не будемо використовувати Персональні дані споживача в маркетингових цілях без письмової згоди його (її) батьків (інших законних представників) на обробку Персональних даних неповнолітнього (ї). Для того, щоб надати письмову згоду для обробки Персональних даних неповнолітньої особи, батьки такої особи (інші законні представники), повинні звернутися в «Атлас Тур» із відповідним письмовим запитом. Звертаємо Вашу увагу на те, що особи, які не досягли відповідного віку, не можуть придбати наші Послуги відповідно законодавства України.
 
«Атлас Тур» дуже серйозно ставиться до Ваших Персональних даних, та поважає права фізичних осіб на конфіденційність Персональних даних, наданих для обробки. “Атлас Тур” зобов’язується вживати необхідні технічні та організаційні заходи щодо захисту Ваших Персональних даних від незаконної обробки.
 
«Атлас Тур» має право здійснювати передачу (в тому числі транскордонну) Ваших Персональних даних операторам по обробці Персональних даних відповідних партнерів (фізичних осіб-підприємців або юридичних осіб), які займаються організацією Вашої подорожі. Більшість із зазначених одержувачів Ваших Персональних даних створюють необхідні умови для захисту прав суб’єктів Персональних даних. Однак, в деяких випадках, Ваші персональні дані можуть бути передані в одну з країн, яка не забезпечує належний захист. У цьому випадку, за необхідності, керуючись чинним законодавством про захист Персональних даних, з нашої сторони будуть вжиті всі необхідні заходи щодо захисту прав відповідного суб’єкта Персональних даних. Звертаємо Вашу увагу на те, що такий визнаний правовий механізм не потрібен, коли передача необхідна для виконання договору про надання Послуг, укладеного у Ваших інтересах між «Атлас Тур» та іншими партнерами – фізичними особами-підприємцями або юридичними особами (а також для укладення такого договору).
 
Ваші Персональні дані можуть бути передані також у таких випадках:
– при отриманні «Атлас Тур» письмового запиту від компетентного органу державної влади, відповідь на який вимагає розкриття Персональних даних;
– в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та/або прав людини;
– у разі передачі прав і обов’язків «Атлас Тур» до його правонаступника;
– для усунення технічних неполадок в інформаційній (автоматизованій) системі та/або інших проблем з безпекою даних;
– в інших випадках, передбачених чинним законодавством України.
 
«Атлас тур» зберігає Ваші Персональні дані протягом всього часу існування даного Сайту. Надалі ми залишаємо за собою право зберігати деяку інформацію про Вас в знеособленій або узагальненій формі, що виключає можливість ідентифікувати вашу особистість.
 
Ви маєте право на доступ до Ваших Персональних даних та на отримання інформації, що стосується обробки Ваших Персональних даних, в тому числі нижченаведеної:
– місцезнаходження бази даних, яка містить Ваші персональні дані, її призначення та найменування;
– підтвердження факту обробки «Атлас Тур» Ваших Персональних даних;
– правові підстави та мета обробки Персональних даних;
– наші цілі та способи обробки персональних даних;
– інформацію про здійснену або про передбачувану транскордонну передачу даних;
– найменування та місце знаходження наших партнерів-постачальників Послуг, які мають доступ до Ваших Персональних даних або яким можуть бути розкриті Ваши Персональні дані на підставі договору про надання Послуг з «Атлас Тур» або на підставі законодавства України;
– оброблювані Персональні дані, які стосуються Вас, джерела їх отримання, якщо інший порядок надання таких даних не передбачений законодавством України;
– терміни обробки персональних даних, в тому числі терміни їх зберігання;
– інші відомості, передбачені законодавством України.
 
Якщо Ви зацікавлені в тому, щоб вимоги щодо забезпечення конфіденційності переданих Вами Персональних даних були оформлені у вигляді договірного зобов’язання, “Атлас Тур” пропонує Вам підписати Договір про конфіденційність з доданою до нього формою Акта прийому-передачі Персональних даних.

 

Файли cookie

При відвідуванні Вами Сайту “Атлас Тур” може застосовувати файли cookie та інші аналогічні технології, які автоматично збирають про Вас інформацію, не ідентифікуючи Вашу особу, у тому числі відомості про моделі, версії операційної системи, IP-адреси або інші унікальні ідентифікатори пристрою, налаштування, типи і мови браузера, відвідані сторінки Сайту, дату і час їх відвідування, дату і час URL переходів.
 
Ви можете налаштувати свій веб-браузер таким чином, щоб він блокував файли cookie, однак, у разі відмови від прийому cookie, певні функції та сервіси Сайту можуть не працювати належним чином.
 
“Атлас Тур” гарантує, що дані, зібрані за допомогою файлів cookie та інших аналогічних технологій можуть бути використані виключно для забезпечення більш комфортного і індивідуалізованого перебування на Сайті, а також проведення аналізу та оцінки ефективності роботи Сайту, підвищення його функціональності, якості та безпеки.
 
У разі виникнення додаткових питань, зауважень, побажань чи претензій щодо Політики конфіденційності, Ви маєте можливість звернутися з відповідним запитом до «Атлас Тур» за допомогою засобів зв’язку, доступних на Сайті.

Написати нам